Retur til festningen

Artch_TOR 15 - Eirikur
Artch
Halden, Tons Of Rock
20/6-2015
4

Med unntak av en liten oppvarmingsgig tidligere i uka er det lenge siden Artch har stått på ei scene, og det kan merkes at det er noe rusk i maskineriet når bandet inntar Fredriksten Festning. Dette resulterer i en litt alternativ versjon av «To Whom It May Concern», og noen andre glipptak her og der.

Artch_TOR 15 - Cato

At Eirikur Hauksson tidvis tyr til engelsk når han snakker mellom låtene setter vi kanskje på nervøsitetskontoen, men alt i alt skal Artch uansett levere en hyggelig mimretime. «The Promised Land» er først ut i et sett som naturlig nok i hovedsak kun består av klassikere fra sent åtti- og tidlig nittitall, men det blir også plass til «Jezebel» fra 2001.

Artch_TOR 15 - Bernt

«Metal Life» og «Shoot To Kill» er som alltid vinnere, og det er i det hele tatt materialet fra «Another Return» som står seg best i dag. «Burn Down The Bridges» blir høydepunktet fra «For The Sake Of Mankind», men man savner «Titanic».

Artch_TOR 15 - Geir

Svært hyggelig er det for øvrig at Jørn Jamissen er tilbake bak trommene, og dermed er den klassiske besetningen igjen samla. Med «Another Return To Church Hill» – som kanskje heller burde vært konsertens åpningslåt – tar Artch farvel for denne gang, men det blir nok ikke lenge før vi ser bandet igjen.

Jan Dahle

Reklame
Retur til festningen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..