Ypperlig thrash

Testament_TOR 15 - Chuck
Testament
Halden, Tons Of Rock
18/6-2015
5

Når Testament inntar Fredriksten Festning er det opplagt at bandet mener alvor. Det sparkes i gang med «Over The Wall», og spillegleden er tydelig, samtidig som Chuck Billy er tøff som få i front. Giganten med mikrofonen leder da også konserten på solid vis, mens Alex Skolnick nok en gang viser seg som thrashen ener på gitaren.

Testament_TOR 15 - Alex & Eric

Et par relativt ferske låter følger i form av «Rise Up» og «More Than Meets The Eye», og dette fungerer godt. Det er likevel klassikerne som står i høysetet i kveld, og «Into The Pit» skaper treffende nok en av flere moshpits i løpet konserten.

Testament_TOR 15 - Steve

Steve DiGiorgio basser heftig på tre strenger, mens Gene Hoglan hamrer i vei bakerst på scena. «Practice What You Preach», «Souls Of Black» og «Raging Waters» er bare noen av bandets udødelige svisker man kan glede seg over underveis.

Testament regjerer rett og slett i Halden, og med avslutninga bestående av «Trial By Fire» og «Disciples Of The Watch» understreker bandet bare at det er blant thrashen aller ypperste.

Jan Dahle

Reklame
Ypperlig thrash

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..