Om Rock And Roll Dreams

Rock And Roll Dreams er ei nettside der målet er å spre det glade budskap om musikk det er verdt å lytte til, enten det er blytung rock, pop, eller noe der imellom. Undertegnede har skrevet om musikk siden åttitallet i blader som Street Fighter og Scream Magazine, i tillegg til å ha vært bidragsyter til Desibel Musikkmagasin på nett, og levert presseskriv og lignende for flere norske rockeband.

Innholdet på Rock And Roll Dreams vil etter hvert bestå av både anmeldelser og intervjuer, der det også er en tanke om å publisere gamle godbiter fra et rikholdig intervjuarkiv gjennom nesten 30 år. Dermed blir det både ferskt og historisk lesestoff å finne her, og kanskje noen hyggelige repriser for noen.

Selv om Rock And Roll Dreams foreløpig er på prøvestadiet kan det allerede nå fastslås at hipsterfaktoren blir lav, mens tilbakeblikkene vil bli mange, og det som i dag kalles klassisk rock nok vies mye plass. Hvordan dette utvikler seg får tiden vise, men tanken er en del faste spalter, og ellers de innfallene som måtte komme fra denne skribenten.

Jan Dahle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..